77.7 kilo

Gisteren is mijn nieuw Polar M430 bezorgd. Ik ben er natuurlijk meteen mee aan de slag gegaan. Voor mij werkt zo'n speeltje erg motiverend. Naast het registreren en instellen ben ik ook nog toegekomen aan een rondje van 5 kilometer. Volgens het programma een 'easy jog' maar mijn hartslag valt volgens de meter toch echt in een andere zone. Dat is een kwestie van goed inregelen (en een betere conditie opbouwen). Mijn eerstevolgende doel wordt de lokale 10 kilometer eind augustus. Eens kijken of ik daar een mooie tijd kan neerzetten. Vooralsnog ben ik erg tevreden over deze Polar, duidelijk weer een paar generaties verder dan mijn vorige exemplaar (Polar RS400SD).

Uiteraard ga ik de komende periode mijn Polar uitgebreid verkennen, alles wat ik er tot nu toe van heb gezien ziet er veelbelovend uit. Hartslagmeting en GPS lijken het prima te doen en de Polar Flow app geeft alle informatie die ik me kan voorstellen. 

Ik vond nog een interessant artikel op Men's Health:

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com