77.1 kilo

Het hardlopen gaat steeds beter, ook al loop ik maar twee, hooguit drie keer per week. Ik ben de afgelopen weken vooral bezig geweest met het verhogen van mijn tempo, dus veel intervallen en tempolopen. En dat werkt! Wat ook werkt is het verlengen van mijn pas. Ja, dat kost meer energie, maar ik kan daardoor makkelijker een hoger tempo bereiken. Eerder deze week liep ik 3 kilometer in 14:13, een gemiddelde van 4:42 per kilometer, dus ongeveer 12,75 kilometer per uur. Dat is een mooi tempo! Ik was overigens wel helemaal stuk na deze inspanning, de terugweg liep ik met 5:27 per kilometer, wat me overigens niet tegenviel, want het voelde alsof ik nauwelijks vooruit kwam.

Ik kwam nog een mooi artikel van Muscle & Fitness tegen over Mental Toughness op Twitter:

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com