77.3 kilo

Gisteren liep ik 8 km, ik ging van huis met het idee om 5:20 te lopen, als laatste test voor a.s. zaterdag. Maar, ondanks de warmte, liep ik makkelijk en na een eerste kilometer in - inderdaad - 5:20, ging het daarna steeds sneller, tot mijn gemiddelde richting de 5:06 ging. Met de wind in de rug op de terugweg was het tot het einde toe vol te houden. Het was zwaar, dat wel. Ik moet de komende tijd oefenen om duurlopen in een rustig tempo te lopen. Kilometers maken is goed voor me, dat merk ik, maar het hoeft niet elke keer in zo'n tempo! Laat ik na zaterdag eens kijken of ik bijvoorbeeld 12 km in 6:00 kan lopen. 

Wat anders: ik zag op Twitter dat Men's Health een nieuw trainingsprogramma aanbiedt, Primal 9. Veel trainen, een combinatie van kracht en cardio, een halterbankje en een paar gewichten is alles wat je er voor nodig hebt. En je transformeert jezelf in 9 weken tot een topatleet, als je hard je best doet. Het klinkt een beetje als Insanity, waar ik overigens erg goede ervaringen mee hebt. Dus ik twijfel nog een beetje of ik dit eens ga uitproberen. Of dat ik gewoon weer wat Insanity trainingen ga doen. 

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com