81.4 kilo

Mijn gewicht is constant de afgelopen dagen, maar ik zag op de weegschaal dat mijn vetpercentage aan het dalen is. Nu was me al opgevallen dat die percentages behoorlijk fluctueren, maar waar de waarde eerste tussen de 26,5% en 28,5% lag, zie ik het percentage nu onder de 26% duiken. Ik houd het de komende dagen in de gaten. Overigens kan ik nauwelijks geloven dat mijn vetpercentage 26% is, bij de vorige weegschaal zat ik rond de 17%, ik kan me niet voorstellen dat ik in minder dan twee jaar zo ver achteruit ben gegaan.

Alhoewel...

16,1% vet bij 75,1 kilo = 12,1 kilo vet
25,9% vet bij 81,4 kilo = 21,1 kilo vet

6,3 kilo aangekomen en 9,0 kilo vet erbij. Dat zou betekenen dat ik niet alleen veel vet heb verzameld maar óók 2,7 kilo spier ben kwijtgeraakt in de afgelopen 2 jaar. Des te meer een reden om door te blijven trainen!

Zoeken

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com