74.4 kilo

Sinds een maand op twee gebruik ik 8Fit, een fitness app met zowel trainingsprogramma's als voedingsadviezen. Waar ik begon met het volgen van de 8Fit trainingen, laat ik me de laatste weken vooral inspireren door de maaltijden die 8Fit me elke dag voorschotelt. De trainingen zijn vooral HIIT bodyweight oefeningen, korte trainingen van een minuut of twintig, inclusief warming up en stretchen na afloop. Prima te doen in het algemeen. De recepten zijn uitgebalanceerd, met voldoende eiwitten, vetten en koolhydraten in elke maaltijd. Wat me opvalt is dat koolhydraten in de vorm van aardappel, rijst en pasta alleen bij uitzondering voorkomen. In plaats daarvan wel veel bonen, peulvruchten, kip en groente. In combinatie met genoeg beweging zie ik mijn gewicht nog steeds afnemen, zij het niet meer zo drastisch als aan het begin van het jaar, maar dat komt ook doordat ik minder intensief sport in vergelijking met januari en februari.

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com