- kilo

Ruim een half jaar verder. Bizarre jaren zijn het geweest, met een sterfgeval, twee verhuizingen, een compleet nieuw huis, een nieuwe baan en op dit moment een hardnekkige slijmbeursontsteking. Dat laatste weerhoudt me al maanden van serieus sporten. Ik heb geen gewicht ingevuld, omdat ik het niet weet op dit moment, ongetwijfeld heel wat kilo's hoger dan mijn laatste post uit 2019.

De wereld gaat gebukt onder een coronacrisis. Ik werk al bijna twee weken thuis, zo goed als het gaat. Van bewegen komt weinig, tenzij ik ervoor kies om in beweging te komen. Dat laatste heb ik deze week gedaan. Wat begon met de verplichte oefeningen van de fysio heb ik deze week uitgebouwd tot korte setjes krachttraining en een korte wandeling van een paar kilometer. Daarnaast ga ik mijn yoga en Headspace apps weer eens afstoffen. Het is een gekke tijd, maar ook een tijd van bezinning en het maken van nieuwe plannen voor de toekomst. Gezond zijn is misschien wel belangrijker en waardevoller dan ooit.

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com