Fitness is hot en het internet staat vol met fitness blogs, forums en communities waar sporters hun resultaten delen, tips geven, mentale steun zoeken of opzoek gaan naar plaatjes van mooie, afgetrainde lijven. Wat je doel ook is, één of meer buddies kunnen je helpen om je doel te bereiken en twee weten altijd meer dan één. Op dit deel van de site verzamel ik links naar andere sites en communities, doe er je voordeel mee!

Een link naar een nieuwe site kreeg ik toegestuurd: fitchannel.com. Thuis sporten met begeleiding via het scherm van je laptop of smartphone door bekende sporters en coaches zoals Mark Tuitert, Remy Bonjasky en Radmilo Soda. Prima opzet, zo te zien, en als ik niet al overliep van schema's, handige apps en websites zou ik het zeker eens uitproberen.

Ik weet niet of de discussie over minimalistische schoenen met weinig vering en ondersteuning nog steeds aan de gang is (en of is aangetoond of deze schoenen we of niet beter zijn dan de gangbare hardloopschoenen met alle denkbare ondersteuning voor onze voeten), maar ik kwam vandaag de website van Primal Evo tegen. Primal Evo claimt de meest flexibele minimalistische schoenen ter wereld te maken. 

Dafne Schippers, onze nationale sprintheldin heeft een eigen website waarop ze onder meer gezonde en lekkere recepten met ons deelt. Een kwestie van nadoen en binnenkort loop je zelf net zo snel al Dafne!

http://www.dafnelikes.com/

Dit weekend staat zo'n andere grote klassieker op het programma: Parijs - Roubaix. Zal Peter Sagan opnieuw in staat zijn om iedereen te verrassen en de overwinning op te eisen? 

http://www.letour.fr/paris-roubaix/2016/us/

Ooit de video's gezien van BodyBuildingRev? Erg vermakelijk hoe een ervaren bodybuilder zijn skill vergelijkt met andere sporters, zoals gewichtheffers en klimmers. Waarbij ook telkens weer duidelijk wordt dat specifieke, gerichte training voor een bepaalde sport je een voorsprong verschaft die je met een hoop spiervolume niet compenseert. De knappe dame die in deze filmpjes ook veelvuldig te bewonderen valt is niet de eerste de beste, zoals duidelijk wordt wanneer je een kijkje op haar website neemt.

http://cornelia-ritzke.com

Een bijzonder informatieve site voor iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn gezondheid wil werken door middel van krachttraining. Oftewel "Betrouwbare informatie over fitness en bodybuilding" zoals de site het zelf omschrijft. Schema's, voeding, calculators, bulken en cutten, je vindt het allemaal op deze site. 

http://fitnessjunk.nl

Tijdens het surfen kwam ik bij het fitness blog van Marit terecht, waar ik nog niet veel van heb kunnen lezen, maar die ik wel een linkje op mijn eigen blog gun.

http://www.fitwithmarit.nl

Een fenomeen op Instagram is nude_yogagirl, een jongedame die met de buitengewoon stijlvolle zwarwitfoto's van haar yogaposes bijna 300.000 volgers heeft verzameld. Nude_yogagirl kiest ervoor om anoniem te blijven, ze is dan ook nooit herkenbaar op haar foto's afgebeeld. Ik doe het haar niet na!

https://www.instagram.com/nude_yogagirl

http://nudeyogagirl.com

Zoeken

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com